Hilvarenbeek, De Vrijthof, 1799

Welkom !

Welkom op deze website met allerlei gegevens met betrekking tot de familie(s) Hessels. Waarschijnlijk heeft u deze pagina 'per ongeluk' gevonden, bv via Google.
Zoals u wellicht ziet wordt er nog flink gesleuteld aan deze pagina's. Ik hoop dan ook de Hessels-website eind 2009 zo ver te hebben dat ik de pagina's open kan stellen voor het 'grote publiek'.

Omdat u nog toch hier bent, hoeft u uiteraard niet zolang te wachten. De bedoeling is dat de meer algemene gegevens mbt de familienaam Hessels (zoals oorsprong, verspreiding, wapens ed) openbaar worden voor iedereen, via de menustructuur aan de bovenkant van deze pagina. Echter, de meeste gegevens mbt de familie(s) Hessels kunt u alleen bekijken indien u zich heeft laten registreren. Dit in verband met de privacy-wetgeving.
Heeft u zich al laten registreren, gebruik dan hiernaast de menu-optie 'Aanmelden'.
Heeft u zich nog niet laten registreren als bezoeker / gebruiker van deze site, klik dan op de menu-optie 'Registreer uzelf' hiernaast.
Om te kunnen beoordelen welke authorisatie (rechten) u kunt krijgen tot welke gegevens van de familie(s) Hessels, wil ik graag kunnen bepalen tot welke 'tak' van de familie u behoort. Vul daarom aub ook het  HesselsInfoFormulier in (menu-optie 'HesselsInfoFormulier') en stuur het zsm naar me op. Aan de hand van de verstrekte gegevens zal ik bekijken welke rechten u nodig heeft en draagt u tevens mogelijk bij aan een verdere uitbreiding van gegevens mbt de familie(s) Hessels. Let u aub op: het HesselsInfoFormulier is ongeveer 200kB groot! Met een trage modem kan het dus even duren voordat het is ingeladen.
Bent u geen familie, maar u wenst toch de gegevens van de familie(s) Hessels te raadplegen, neem dan via een mailtje even contact op met  Kees Hessels.
Bedankt voor uw medewerking.

Tot ziens/hoors/mails.
Kees Hessels

   
 

Verhaal 1. Ook wel eens gepest omdat wij zouden afstammen van die inquisiteur uit de bloedraad van Alva? Lees hier (binnenkort) de 'waarheid'.

Verhaal 2. Ooit geweten dat een Hessels in dienst is geweest bij Willem van Oranje en dat één van zijn kinderen gebeten is door een beer?

Verhaal 3. Al eens kennis gemaakt met CDA-Tweede Kamerlid Jos Hessels afkomstig uit Zuid-Limburg?

Verhaal 4. Waarschijnlijk is er niet sprake van EEN familie Hessels in Nederland. De gemeenschappelijke voorouders van de families Hessels uit Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en Drenthe is dan ook nog niet gevonden.

 
 

email imageOpmerkingen en/of aanvullingen gaarne kenbaar maken mbv het  HesselsInfoFormulier of via het contactformulier. We zouden graag iets van u horen.